Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Μικρέ δεν σε προλαβαίιιιιιιιιιιιιιιιιιιινω!!!


- Mαμά! Έλα να σε μυρίσω λίγο!.... Μμμμ... Είσαι λίγο βρώμα!

*Παρακολουθώντας την διαφήμιση για το καινούριο βιβλίο του μικρού Νικόλα*
- Μαμάααααα! Εγώ αυτόν δεν τον έχω!!!
- Τον έχεις.
- Τον μεγάλο δεν τον έχω όμως!!!!

*Τραγουδώντας παραφώνως και χοροπηδώντας μέσα στο σπίτι*
- Δικό μου παιδί είναι δεν το συζητώ... -
- ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.... ΝΤΟΝ... ΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝ... ΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!

*στην ορκομωσία*
Πήραμε το ΕΥ-ΤΥΧΙΟ ΜΑΣ!!!

- Μικρέεεεεεε ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!
- Αφού θα ζητήσω συγγνώμη μετά!!!

4 σχόλια:

  1. εεεε οκ εντελώς άσχετη ερώτηση, θέλω να πάρω δώρο παιδικά βιβλία για ένα μωράκι οκ θα τα χρειαστεί όταν μεγαλώσει μάλλον αλλά πόσα βρακιά να λάβει δώρο το παιδί. Οπότε ο Μικρός Νικόλας είναι καλή λύση? τι άλλο θα είχατε να μου προτείνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν άσχετες ερωτήσεις :)

    O μικρός έχει την δική του βιβλιοθήκη καθώς όχι μόνο διαλέγει ο ίδιος τα βιβλία του αλλά μας φέρνουν και πολλά. Ο μικρός Νικόλας έχει πλάκα αλλά δεν μου λες τι ηλικία έχει. Ο μικρός έπαιξε περισσότερο με το βιβλίο και τα σχέδια και δεν κατάλαβε τόσο το βιβλίο. Για παιδιά προσχολικής ηλικίας ή των πρώτων τάξεων του δημοτικού συνιστώ την Πουπού και την Καρλότα του Ευγένιου Τριβιζά, ένα παραμυθάκι σε στίχους που ο μικρός το έμαθε απ' έξω και το απαγγέλει... Ο μικρός θα διάλεγε αυτό :)

    Φυσικά και τα βιβλία με τις μεγαλες ζωγραφιές με τα παραμύθια είναι πολύ ωραία... αλλά αν το πάρεις σαν συλλογή, να το σκεφτείς και δευτερη φορά γιατί ο μικρός απαιτεί να του το διαβάσεις όλο το βιβλίο και όχι 1 μόνο παραμύθι πριν κοιμηθεί (το πιο πιθανό είναι να αποκοιμηθείς εσύ πρώτος)

    Ένα ακόμα που του αρέσει είναι ένα με κάτι νάνους με κόκκινα σκουφάκια (δεν το θυμάμαι τώρα.. πρέπει να το ψάξω το βιβλίο.. και 1 γίγαντα...) είναι ξένο σε μετάφραση και είναι σειρά.. οι νάνοι κάνουν αυτό και το άλλο κτλ
    με τεραστιες ζωγραφιές... θα το βρω το βιβλιο και θα σου στειλω τον τιτλο
    αλλά πιστεύω οτι το απόλυτο hit το έχει γράψει η Πουπού και η Καρλότα. (Αν το βρεις κάθισε και διαβασε το στα γρηγορα στα ορθια, θα φτιάξεις καινούριο συκώτι.. ειδικά αν σκεφτείς να το διαβάζεις τεατράλε)

    http://www.greekbooks.gr/BookDetails.aspx?id=128906

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παιδί είναι μηνών ακόμη αλλά σκεφτόμουν πως κάτι σε βιβλίο θα του μείνει περισσότερο από ρούχα ποπυ έχει ήδη άπειρα. Ακόμη κι αν είναι κάποια βιβλία που θα ου τα διαβάσουν οι γονείς του στην αρχή. Θα ρίξω μια ματιά σε αυτά που μου λές πάντως. Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα:) χρόνια πολλά καλά χριστούγεννα:)
    εύχομαι να βρήκες όχι μόνο το κατάλληλο δώρο αλλά και όλα όσα ψάχνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή